רון אבישג

מהו סעיף ליקוי 32844 פרופיל 64

האם 10% נכות פוסט טראומה מורידה את הפרופיל משמעותית? (ללא טיפול תרופתי)

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

רון שלום רב, בעקרון מספרי הפרופילים הם כאלה אשר חסויים ולא ניתן דעת את המשמעות של מספר הפרופיל מלבד מה שרשות באתר מתגייסים ומידע שצהל נותן לכל פרט. הספרה האחרונה היא זו המעידה על חומרת הסעיף - 4 הכוונה ל 64 - מכאן שזו עוצמת החומרה של הבעיה הרפואית העומדת בבסיס הליקוי. לגבי שאלתך באשר לעשרה אחוזים - מדובר במידע שבעת הנוכחית הוא מסווג וצה"ל לא חולק אותו.