ראובן

בקשר לחזור לשירות סדיר

אהלן, קיבלתי פטור אי התאמה לפני כחודש במהלך השירות הסדיר. האם זה יעזור להביא המלצה של המפקד האחרון שלי ועוד תעודות של קורסים שעשיתי והצטיינתי בהם ושמראים שאני חייל טוב ויכול לתרום לצבא, כדי שיחזירו אותי?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

ראובן שלום רב, כן. להביא המלצות של מפקדים ותעודות הצטיינות אכן יכולים לסייע בהליך של ערעור על החלטה לאחר ועדת אי התאמה. מאוד מומלץ להסתייע בעורך דין בהגשת בקשה כזו. אתה יכול ליצור עימי קשר ולתאם פגישה בטלפון נייד 052-4220101 ניתן גם לפנות באמצעות האתר - www.army-law.co.il בהצלחה!