משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאגיוס בגיל מבוגר האם זה אפשרי?

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

גיוס בגיל מבוגר האם זה אפשרי?

אוד
אודליה

היי...אבל לא שוחחנו בטלפון. אז לא קיבלתי תשובה ואשמח שתענה. מה הכוונה אין מקום להתערבות? אשמח לפרטים תודה מראש. כמובן אם ניתן לדבר בטלפון אז אשמח! תודה ויום מקסים

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

שוחחנו כבר טלפונית :) כשאני אומר שאין מקום להתערבות הכוונה בדרך כלל היא שאין הצדקה לעירוב עורך דין לקידום הנושא או כי הדבר לא יכול לתרום לקידום הנושא או כי מדובר בנושא שאינו משפטי או בגלל סיכויי הצלחה מזעריים.