בן בן

הפרת חוזה קבע לפני תום החוזה

היי, אני כרגע חתום עד סוף שנה (נגד), אני רוצה להשתחרר ב1.9 כלומר יש עוד חודש + פשוט מצאתי עבודה שהיא הזדמנות מעולה עבורי. האם הצבא יכול למנוע ממני את זה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום בן בן, צה"ל יכול למנוע ממך שחרור מוקדם. למעשה אתה מבקש התרת התחייבות מוקדמת. לטובת התרת התחייבות מוקדמת עליך לפנות למפקדים ולגורמי סגל ו\או כוח האדם ביחידתך ולומר להם שאתה מעוניין להתיר התחייבות. ניתן להיעזר גם במנהל נגדים במחלקת הסגל. לסיוע נוסף ניתן להיעזר בעורך דין - אך אין חובה בכך לעניין זה.