רוני, אבא של מלש"ב

קבלת סעיף ליקוי נפשי

שלום רב, בני מלש"ב , קיבל פרופיל 45 מהקב"ן, נאבקתי חודשים כדי לקבל העתק מחוות הדעת של הקב"ן כדי לערער ,לבסוף קיבלתי את חוות הדעת אבל סעיפי הליקוי טושטשו ע"י טוש לורד. פניתי לצבא דרך מוקד מיטב והם דחו אותי, אמרו שאסור להם למסור סעיפי ליקוי נפשיים , זאת למרות שבני היה לידי ונמסר להם טופס ויתור סודיות , האם טענתם נכונה ? אם לא, יכול בבקשה להפנות אותי לסעיף בחוק המזכה את בני לקבל את סעיפי הליקוי הנפשיים לפני הגיוס ? תודה, רבה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

רוני שלום, אינני יכול להפנות אותך ל"סעיף בחוק" שמתאים לעניינך והפרקטיקה של גורמי צה"ל היא להשחיר מידע מסוים. ניתן לדעת באפיקים אחרים שעומדים לרשות גורמים מסוימים מה סימול הסעיף שהותאם. מציע שתיעזר לטובת העניין בעורך דין מתאים ובעל נסיון. ניתן לפנות, אם תחפוץ בכך למשרדי. בהצלחה!