גולנציק

האם רופא יחידה יכול לבטל גימלים שניתנו על ידי רופא מומחה בבית חולים?

קיבלתי 10 גימלים מאורתופד מומחה לאחר בדיקה בבית החולים איכילוב. *חופשת המחלה נכתבה בסיכום המפגש ולא בהמלצות* האם רופא יחידה רשאי לבטל לי את ימי המחלה האלה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

היי גולנצ'יק, פקודות הצבא קובעות כמה ימי מחלה ניתן לקבל ומאיזה גורמים (ביקור רופא \ בית חולים וכו')... הפקודות דורשות כי בחריגה מעל רף ימים מסוים אז ימי המחלה יאושרו על ידי רופא יחידה. יצוין כי גם במקרים אחרים לרופא היחידה יש סמכות לבטל או לשנות המלצה על ימי מחלה להמלצות אחרות שלפי שיקול דעתו הרפואי יכולות להתאים יותר. לכן, על פניו, רופא יחידה רשאי לבטל ימי מחלה במצב כפי שתואר. בהצלחה.