משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאסירוב קורס העלאת פרופיל ומעבר ללוחמה

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

סירוב קורס העלאת פרופיל ומעבר ללוחמה

נוע
נועם 9

יש לי פרופיל 64 נפשי, התגייסתי ב30/4 ואני מעוניין להתחיל בתהליך של העלאת פרופיל ולעבור ללוחמה. כרגע אני משובץ לקורס טכנאי אוטוטק בחיל החימוש שאני לא מעוניין בו (כי אני יודע שלאחר קורס קשה מאוד לצאת מחיל החימוש) ואני רוצה לצאת ממנו לפני שאני מתחיל ולעבור לתפקיד כללי בלי קורס ומשם להתחיל את התהליך, איך אפשר לעשות את זה? לסרב לקורס? לדבר עם מפקד גבוה? והאם סירוב קורס יכול למנוע ממני להגיע ללוחמה אחרי שאעלה את הפרופיל? תודה מראש על המענה🙏🏻

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

היי נועם, תוכל ליצור עימי קשר לקבלת יעוץ אישי - בנייד 0524220101 או באמצעות האתר - www.army-law.co.il בעניינך ניתן לבצע מספר רב של מהלכים על מנת לנסות ולקבל את מה שאתה חפץ בו - אך עליך לקבל יעוץ אישי כדי להבין מה הכי מתאים למצבך.