משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאגיוס לקרבי בגיל 31 לאחר קבלת פטור

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

גיוס לקרבי בגיל 31 לאחר קבלת פטור

דוד
דוד גל

שלום רב, בעבר קיבלתי פטור בגלל תיק פלילי. עבר מאז עשור וחצי ואני כמובן תיקנתי את דרכיי. כיום אני בעלים של עסק מצליח, איש משפחה ואזרח מן השורה והייתי שמח לדעת מה התהליך, גם אם הסיכויים לא לטובתי. נ.ב- אני יכול להשיג המלצות רציניות מאוד. בתור מלש"ב הנתונים שלי היו גבוהים ביותר והייתי בתהליך התנדבות ליחידה עילית.

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

שלום דוד, אני סבור כי הסיכויים מאוד קטנים אם בכלל קיימים. אני לא מכיר את נתוניך האישיים וגם חסר לי מידע על מה העבר הפלילי שהיה קיים, אבל במצב הדברים ובשים לב לאופי הפטור (אי התאמה בגין ר"פ) לצד גילך (31) - אני סבור כי יהיה קשה מאוד להתגייס לצה"ל כעת, קל וחומר - לתפקיד קרבי... אם תרצה לבחון עניינך לעומק - תידרש פגישה. בברכה, עו"ד עידן דביר.