אדיר חיון

רוצה לבטל פוטר ממילואים שלא ידעתי עליו בכלל

שבת שלום ,הייתי לוחם במשמר הגבול שלוש שנים. שלוש שנים של מעצרים מחסומים ואין סוף של פעילויות מבצעיות רוב החברים שלי לפלוגה השתחררנו ביחד וכולם עושים מילואים ורק אני לא עושה . לא ידעתי למה ,רק אתמול 27.10.23 נודע לי שיש לי פטור מעודף כח אדם.. לא מוכן לקבל תשובה כזאת ,כמו שעשיתי שירות חובה רוצה לעשות מילואים כמו כל חייל בישראל ולא מעוניין התנדבות, מילואים רגיל רוצה לבטל את הפטור הזה כמה שיותר מהר

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אדיר שלום, ניתן לפנות ליחידה ולבדוק מדוע הוצא פטור דווקא לגביך. במידה והפטור הוצא ועדיין אתה מבקש להמשיך מילואים ניתן להגיש בקשה להתנדב.