אבי כ

התנדבות למילואים לאחר שחרור מוקדם מסדיר ופטור ממילואים

לפני 13 שנה התגייסתי לקרבי, סיימתי רובאי 07 וגם סיימתי קורס מכים רובאי 08. לאחר מכן נפצעתי בצבא (פציעה אורטופדית במפרק) ושוחררתי אחרי שנה ועשרה חודשים וגם קיבלתי פטור ממילואים. באזרחות עשיתי ניתוח ששיפר בצורה ניכרת את הפציעה שהייתה. כיום בן 32 רציתי לדעת האם אוכל להתנדב למילואים, ופרט האם אוכל לחזור לעשות מילואים כלוחם?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום אבי - לפי הנתונים, על פניו, לא בטוח שיאפשרו שירות במילואים ובמידה וכן - אני מעריך את האפשרות שיאשרו שירות קרבי לאחר פציעה כאמור כבעלת סיכויים נמוכים מאוד.