אברהם

אני הן 26 בלי עבר צבאי למדתי בישיבה ועכשיו אני רוצה להתגייס לשירות במגב,האם יש באפשרותי

הם טוענים שאי אפשר להתגייס ללוחמה אחרי גיל 26 למרות שראיתי אומנם לא הרבה טבח אנשים שאיכשהו הצליחו להתקבל ללוחמה גם אחרי גיל 26

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אברהם שלום רב, נכון שבגיל 26 לא מאפשרים גיוס ללוחמה אך יש מקרים חריגים לכך. על מנת להגדיל את הסיכויים ולפנות בבקשה מתאימה תוכל להיעזר בעורך דין המצוי בתחום ולקבל יעוץ פרטי בהתאם למצבך ולנתוניך האישיים. אם תרצה הנך מוזמן לפנות אליי לקבלת יעוץ פרטני ולתיאום פגישת יעוץ. בברכה, עו"ד עידן דביר. https://www.army-law.co.il/