א22222

חזרה לשירות מילואים אחרי פטור

שוחררתי על נפשי אחרי 22 חודשי שירות רובאי 07 , רציתי לשאול אם בקשה לחזור למילואים עם מכתב מפסיכיאטר יכול להעלות את הפרופיל בלי קשר לביצוע מילואים או שזה תלוי אם אני נכנס למילואים בפועל.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

התשובה לשאלה זו תלויה במספר דברים (כגון מה הסעיף הרפואי שהותאם) - בכל מקרה ניתן להגיש בקשה לבחינת הפרופיל הרפואי וגורמי הצבא יצטרכו להידרש לשאלה אם בנסיבות העניין ראוי וניתן לבחון את הפרופיל שהותאם. הסיבות לפנייה צריכות להיות מפורטות ובמקרים מסוימים ניתן לבחון את הפרופיל גם שלא לצורך חזרה למילואים.