איתי סרולביץ

אני רוצה להגיש קבילה נגד רופאה שטיפלה בי לא כראוי ואני צריך לדעת מה הסעיף ליקוי שלי

אני חייל עם פרופיל 45 בגלל בעיה בריאותית של אלרגיות מסכנות חיים (יש לי אפיפין ומשאף ונטלוין). וכשנגשתי אל הרופאה ביחידה שלי היא טיפלה בצורה רשלנית ובעקבות כך הגעתי פעמיים למיון. אני רוצה להגיש נגדה קבילה ובשביל זב אני צריך לדעת מהם סעיפי הליקוי שלי על מנת להגיש נגדה קבילה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

איתי שלום רב, אין צורך בסעיפי ליקוי לטובת הגשת קבילה. סעיפי הליקוי ומשמעותם בספר הפרופילים הם חסויים. במידה ואתה רק זקוק לסמלי הסעיף - תוכל להשיגם באמצעות מרפאת היחידה ואפילו באמצעות השלישות (הם מופיעים בתדפיס האישי שלך).