אדם אבו

האם ניתן לעשות משהו לגבי אינדקציית מצח לאחר השחרור מצה"ל ולאחר שהוגש כתב אישום?

האם ניתן לעשות משהו לגבי אינדקצית מצח לאחר השירור ולאחר הגשת כתב אישום. התיק במשטרה התיישן ונמחק. אך לאחר בדיקה בשלישות כדי לבטל פטור ממילואים יש תיקיה של אינדקציית מצ"ח, האם ניתן לעשות משהו לגבי זה? והחזרת דרגה צבאית?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום אדם, ניתן לטפל בזה במספר דרכים. אך זקוק לפרטים יותר מדוייקים - אתה מוזמן לפנות אליי באופן פרטי ולהגיע לפגישת יעוץ.