אולג ב

ביטול פטור מעל 10 שנים

אז ככה שירתתי ב202 ואחרי שנה וחודש בערך יצאתי עם פטור על התנהגות רעה וחמורה (היה לי את השיקולים שלי אז למעשה אבל היום אני מתחרט ורוצה לחזור להשלים או לפחות להתנדב למילואים,ארצה לדעת מה עלי לעשות בכדי שיתייחסו אלי ברצינות והתקדמות,כרגע אני מרגיש שזה תקוע אצל מוקד המילואים שהעביר את הפנייה ליחידה כנראה,אבל אין לי אנשי קשר שם שיכולים לעזור.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אולג שלום, אני מבין את הבעיה ואת מצבך אך לא ניתן לעשות יותר מאשר הגשת פנייה להתנדבות. לאחר 10 שנים ומתן פטור לא ידונו מחדש בעניין הפטור עצמו. בהצלחה.