מעיין

רופא יחידה ביטל לי את הימי מחלה שקיבלתי מבית חולים

עברתי ניתוח לפני חודש וחצי לאחר שהייתי אצל רופא שוב הוא הביא לי עוד 30 ימים של מחלה בבית כי המקום שנפתח במהלך הניתוח לא נסגר באופן סופי דרשו ממני להגיע לבסיס כדי לתת מסמכים וראיתי רופא יחידה שביטל את הגמלים והביא לי רק שבוע שבבית חולים אמרו לי במפורש שאני לא אמורה לחזור לצבא עד שהמקום לא נסגר סופית כי יכול לחזור הזיהום והמקום יכול להדרדר

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

מעיין שלום, לא ניתן לענות לשאלה מבלי לבחון את המסמכים הרפואיים. אבל ככלל פקודות הצבא מאפשרות לרופא יחידה בנסיבות מסוימות לבטל ימי מחלה או לשנותם לימי מנוחה בבסיס (ימי ב'). בהצלחה