אברהם

חיוב בשנת ר (קבע) לשוחר שלא חתם על חוזה

שלום, קוראים לי אברהם והתגייסתי באוגוסט 21, אני אמור להשתחרר במאי ובגלל שהייתי שוחר מחייבים אותי להישאר קבע. הבנתי שהם רשאים לעשות את זה כי כשנכנסתי למסלול השוחרות בחיל האוויר חתמתי על חוזה של עד 12 חודשים עם הצבא יצטרך אותי. ביררתי והשגתי את החוזה המקורי שחתמתי עליו, ובעמודה של נושא שנת ר, בשורה של החתימה ששם אתה חותם על מספר חודשים של קבע, לא חתמתי שום דבר, לא מספר חודשים ולא כלום. רוצה לדעת אם יש להפ את הזכות לחייב אותי לחתום קבע, ואם אני לא רוצה והם מתעקשים מה עליי לעשות? רוצה להשתחרר בכבוד שאני ראוי לו ולא להתחיל סירובי פקודה ודברים מיותרים

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אברהם שלום, תצטרך לקחת עורך דין באופן פרטני שיראה בדיוק את המסמך ויוכל לייעץ בהתאם - לא ניתן לענות תשובה נכונה בלי לראות בדיוק על מה אתה חתום ועל מה לא.