אריאל

איפוס פז"ם עקב מעבר ללוחמה

אני משרת בטכני חיל האוויר אני 3 חודשים בצהל ורוצה ממש לעבור ללוחמה אני מתחיל ממש עוד מעט תהליך עליית פרופיל אצל קבן מ64 ל72 עקב סעיף נפשי אני לא יודע כמה זמן התהליך לפי מה שאני מבין תהליך של 3 חודשים שאז אהיה חצי שנה בצבא ואני מפחד שיגידו לי לאפס פז"ם כי המפקד גף אמר לי שזה מה שיקרה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אריאל שלום רב, משך התהליך משתנה ובהתאם לנסיבות יכול לקחת גם פחות משלושה חודשים. בכל מקרה - אין כזה דבר - "איפוס פז"ם"! לפי החוק ניתן לחייב אותך בשירות בטחון לתקופה המפורטת בחוק - לא ניתן להוסיף לך שירות מעבר לכך ללא הסכמתך וגם אז זה ייחשב כשירות קבע ולא שירות חובה! אאחל לך בהצלחה בלוחמה! עו"ד עידן דביר.