משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאיש לי התש 7 רפואי ואני רוצה לדעת מה אני מקבל

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

יש לי התש 7 רפואי ואני רוצה לדעת מה אני מקבל

אית
איתי ס

יש לי התש 7 רפואי ואני שומע הרבה אנשים שאומרים דברים שונים כמו חייב להגיע הביתה עד 20 בערב אין תורנויות וכדומה. אני רוצה לדעת בדיוק מה הזכויות שאני מקבל והאם אני יכול להחליט לא להתייחס אליהם?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

איתי שלום, הזכויות בהתאם לזכאותך מפורטות בפקודות הצבא ובאפשרותך לקבל אותן באופן מסודר ופרטני באמצעות גורמי הת"ש ביחידתך. כל חייל בצה"ל - לא יכול לבחור על דעת עצמו לא להתייחס לגורמים שונים וגם אם ניתנת לך הוראה או פקודה לבצע דבר שפוגע או שיש ספק שפוגע בזכויות - עליך להישמע לו ואז באפשרותך להגיש קבילה בגין הפקודה שניתנה לך ופוגעת בזכותך. הגשת קבילות כאמור נעשית דרך נציב קבילות חיילים. בהצלחה! למידע נוסף - www.army-law.co.il