אנסטסיה

גיוס למשטרה עם פטור מצה״ל

לפני כ6 שנים קיבלתי פטור רפואי(21) עקב תאונת דרכים שעברתי. נשארו לי צלקות , שהחלימו ואינן מגבילות את תפקוד הכושר שלי כיום. האם בתהליך מיוני למשטרה לתפקיד כמו סייר/ת זה יכול להוות את פסילתי גם אם אביא חוות דעת של מומחה כירורגי שהכושר הגופני שלי תקין היום לכל דבר ועניין ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אנסטסיה שלום רב, אני מאמין שהכושר הגופני שלך ייבחן פרטנית אם תבקשי להתגייס למשטרה על ידי הגורמים המוסמכים. לא ניתן לתת עצה לגבי מצבך ללא היכרות עם המצב המלא.