דנה חלפין

ביטול צו 8 בגלל אשפוז

זימנו אותי לצו 8 פעם שנייה במלחמה הזאת. התייצבתי מיד כמובן. במהלך המילואים עלה לי החום והתאשפזתי בגלל דלקת שתן שהחמירה לבעיה בכליות. בגלל היותי מאושפזת כרגע החליטו לשחרר אותי מהמילואים כנראה כי הם לא רוצים לשלם לי על התקופה של האשפוז. מותר לעשות דבר כזה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דנה שלום, חסר לי מידע כדי להתייחס לעניין פרטנית אבל במקומך הייתי פונה ומתלונן גם אצל מוקד קצין מילואים ראשי, גם אצל נקח"ל וגם אצל פניות הציבור. בהצלחה