משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאביטול גימלים שקיבלתי ממיון

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

ביטול גימלים שקיבלתי ממיון

דני
דניאל

היי לפני יומיים ביום שישי הייתי במיון בגלל זיהום ברגליים וקיבלתי 14 ימי מחלה, הרופאה במיון אמרה שאם אני אקבל פחות ימי מחלה הרגליים שלי לא יחלימו עד הסוף, עכשיו שלחתי למפקד שלי את המסמכים והוא אמר לי שהרופא יחידה דיבר עם הרופא במיון והם הגיעו להסכם שאני אהיה שבוע בבית. זה אפשרי? אמרו לי במיון ש10 ימים לא יספיקו לי להחלים אז נתנו לי 14 אז מה פתאום קיצרו לי את זה ל7? הם יכולים לעשות אתזה?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

דניאל שלום, רופא יחידה רשאי לבחון כל ימי מחלה שניתנו על ידי גורם רפואי אחר. כאשר מדובר ב-14 ימי מחלה - רופא יכול ורשאי לבטל אותם או להתנות אותם בבדיקה במרפאה צבאית. בברכה, עו"ד עידן דביר.