משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאביטול המלצות רפואיות

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

ביטול המלצות רפואיות

יוב
יובל חבתן

אהלן עברתי ניתוח ביד לפני חצי שנה וכעת חזרה אותה פציעה וכנראה אצטרך לעבור ניתוח חוזר קיבלתי מכמה וכמה רופאים גם אזרחיים פרטים וגם צבאיים גימלים ארוכים כדי למנוע סיכון של היד ופעם אחר פעם אני במלחמות עם הקרפפ שמבטל לי את הגימלים חזרה שלי לבסיס מסכנת את היד ומקשה על תפקוד יום יומי ללא עזרה מהמשפחה מה אני יכול לעשות בנידון?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

יובל שלום, בקצרה יאמר כי ההחלטה לגבי אישור ימי מחלה היא של רופא היחידה הצבאי. אם מדובר בהתנכלות ניתן לפנות לנקח"ל או למצ"ח או לקפ"צ, בהתאם לאופי ההתנכלות. בנוסף ניתן לפנות גם לגורמים בכירים בחיל הרפואה ולקבל יעוץ דרך מוקד פרח של חיל הרפואה. בהצלחה.