משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאשחרור מילואים ללא ידיעה

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

שחרור מילואים ללא ידיעה

בר
בר יהושע

שחררו אותי ממילואים עקב מצב רפואי בזמן ימי מחלה ובזמן שאני חתומה על נשק והוא אצלי בבית בלי ליידע אותי שסגרו לי את הצו. האם זה חוקי?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

בר שלום, ניתן לשחרר במהלך ימי מחלה אך נשמע לי מוזר מאוד שלא אספו ממך את הנשק או תיאמו מולך את איסופו. מציע לך ליצור קשר עם היחידה ולעדכן אותם שברשותך נשק.