משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאמעבר מג׳וב לתפקיד לוחמה

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

מעבר מג׳וב לתפקיד לוחמה

סלם
סלם..

אני משרתת בתפקיד ג׳וב ומעוניינת לעבור ללוחמה, מכוונת ליחידה מובחרת שהמחזור גיוס הקרוב שלה הוא חודשיים לפני השחרור שלי ואני מוכנה לאפשרות של איפוס פז״ם או להאריך את השירות בדרך כלשהי, יש סיכוי שייתנו לי לעבור?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר(נכתב ע"י: סלם..)

שלום סלם, לא ניתן לאפס פז"ם ואני בספק אם ישימו אותך בהכשרה חודשיים לפני תום שירות. בכל מקרה - למרות שאני לא חושב שיש סיכוי גבוה הייתי ממליץ להגיש בקשה מתאימה דרך מדור שינוי שיבוץ וללכת אחר הרצון שלך! חייב לציין שמקווה עבורך שתצליחי למרות הסיכוי הנמוך מאוד. אגב, תגישי את הבקשה עצמאית ללא עורך דין כיון שבכל מקרה הסיכוי יהיה נמוך (גם עם ליווי עורך דין).