משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאנקראתי מילואים שלא בצו, טעות של המערכת

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

נקראתי מילואים שלא בצו, טעות של המערכת

DAN
Danny

כמו שכתוב בכותרת נקראתי למילואים של כשלושה ימים, הגעתי לבסיס ושירתתי אותם, והתברר לי בדיעבד שלא הוציאו צו בכלל. עכשיו יש לי בעיה עם הוצאת טופס 3010 מול המעסיק שכן באתר המילואים הצו לא נמצא. מוכרים מקרים דומים מהעבר? הצבא יכול לקבוע מילואים רטרו? מה כדאי לעשות? יש טעם למצוא עורך דין?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר(נכתב ע"י: Danny)

שלום דני - מציע לך למצות הליכים מול גורמי היחידה. ככל ואתה נתקל בקשיים זה נשמע לי כמו מקרה קלאסי להגיש בו קבילה דרך נציבת קבילות חיילים (נקח"ל). לא נשמע כמו מקרה שכדאי לקחת בו עורך דין משיקולי עלויות. בהצלחה.