מנהלי הפורום
מה נסגר עם צה"ל ?
שלום עידן דביר , אני מקווה שתוכל לסייע לי בתגובתך . חבר שלי בצבא הוא כבר בפתח לשחרור , והוא חתם לעוד שנה בקבע מתוך "חוסר ברירה " הוא חייב הרבה כסף והוא מקבל הרבה מכתבים על "עיקול" הוא מתחנן ולא פעם אחת בפני המפקד וכל מי שאחראי עליו שם שקשה לו והוא רוצה לעבוד בגלל שלא מקשיבים לו שם הוא דפק נפקדות של 3 ימים ובאו אליו בטענות לחזור ולדבר על זה ולעזור לו והוא חזר איתם ובמקום לעזור לו כשהוא במצוקה ריגשית והוא כבר בוכה הם מעלים אותו למשפט ומכניסים אותו לכלא . זה הגיוני בכלל ? על מי ומה?רק בגלל זה חיילים מתאבדים .קח דוגמא קיצונית אח שלי דפק עריקות של כמה חודשיים ארוכות מאוווד ישב בבית עשה בטן גב . ומה קיבל כלא שבוע אז איפה ההגיון פה בעצם ? למה מנצלים את הטוב לב של החבר שלי? אח שלי עומד על שלו ומדבר בחוצפה מקבל הכל וחבר שלי שמנסה להתגמש ואפילו לא משחררים לו טלפון , אני שולחת הודעות כל יום למפקד שלו הוא אפילו לא חוזר אלי אני כותבת לו ואני מצוטטת " אני דואגת בבקשה תעדכן אותי מה קורה איתו מה שאתה עושה ממש לא הוגן לפני שאתה מפקד אתה קודם כל בנאדם וגם אני " כמה הילד הזה עוד ייסבול? כמה הוא עוד יברח כמה הוא עוד יבכה והתחנן? אני לא יודעת איך לעזור לו ואני רואה אותו בוכה והוא אומר לי שאני הדבר הכי קרוב לו למשפחה וכואב לי אני בוכה איתו ויש לי כבר עצבים בגוף שבא לי לגרום לזה שייצא מהצבא כי הוא סובל אם צה"ל לא יכולה לראות את הסבל שבו אז אני לא רוצה שהוא יהיה שם . הוא מתחנן לפטור מסויים כבר שנתיים לא מקבל והוא רוצה לעבור קורס ולא נותנים לו כי הוא החשמלאי היחיד לטנקים בבסיס . וכל השאר בכלא זה דפוקק עידן אני מצטערת על הדיבור הנגוע והכל אבל תנסה להבין את הכעס שלי ההורים שלו אפילו לא באים לכנס משפחה לא תומכים בו הוא גר אצלי הוא רצה ללכת לבית החייל לפני שהכיר אותי זה כואב לראות דבר כזה. ונשבר לי מהמצב הזה זה מכניס אותי לדיכאון כבר.