משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאחריגה מסוכנת או פ"מ מוסדרת?

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

חריגה מסוכנת או פ"מ מוסדרת?

ליר
לירון

לעו"ד שלום רב. אני יוצאת היום,יוםא'12/2/12 בשעה 16:00 לרגילה אני בתפקיד בגבול מצרים וגרה במטולה. נדרשתי *מהמפקד שלי בדרגת סמל לחזור לבסיס כבר ביום רביעי כדי לישון את הלילה ולצאת למחרת בבקר יום חמישי-להמשך הרגילה *לדעתי עם כל הכבוד ההחלטה מתוך עשיית שריר ובעיית גדלות. > < האם הוראת המפקד תקינה ? <האם מותר לפצל ולפגוע ברצף הרגילה ? >האם המפקד נוהג נכון כלפיי? <על איזה פ"מ מסתמך המפקד? <האם הוראתו והתנהלותו צריכים להיות מגובים ע"י גורם בכיר יותר/ איזה דרגה? >האם יש מקום להגיש תלונה במ"צ על חריגה מ"פ - וסיכון מיותר? בתודה מראש על התייחסותך. בכבוד רב