מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר
עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.
ניבולי פה ואלימות מצד מנהל עבודה אזרח של איש קבע
ערב טוב אני איש קבע ויש לי מנהל עבודה אזרח עובד צהל הוא אזרח 38 שנה המנהל עצבני מאוד מקלל ןאף זורק ושובר כוסות על השולחן בזמן עצבים אני מתלונן למפקד שלי אך הוא מתעלם רוצה שקט תעשיתי מה עלי לעשות

ניר שלום, ביכולתך לפנות למצ"ח (אם לדעתך הדברים רציניים) או לנציב קבילות חיילים (נגד המפקד שלא עושה דבר ונגד האע"ץ. לא הייתי חוסך בפנייה למפקד בכיר יותר - אך אינני מכיר את הנפשות הפועלות ביחידתך. בהצלחה!