לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
עזרא

חשמלאי מרכבה סימן 2-3

שלום עורך דין עידן דביר. אני חשמלאי מרכבה סימן 2-3 ואין לי מושג בעבודה הזאת כלל. עברתי את הקורס בעזרת שליפים והמון עזרה מחברים שהיו איתי ובעיקר ניחושים בשאלות. פחדתי לעשות דברים שיסבכו אותי בשביל לצאת מהקורס הזה. אבל אמרתי לעצמי שלפחות ננסה ונראה מה יהיה בשירות הסדיר. בקיצור אני עדיין לא מבין דבר במקצוע הזה פרט למצברים שאני תמיד אבל תמיד עושה קצר כשצריך להחליף אותם וזה ממש מסוכן. אבל הבעיה העיקרית היא שהמקדים שלי אמרו לי שהם חושבים לשלוח אותי לקוס נהיגה על טנק שזה הדבר שהכי פחדתי ממנו שיקרה בעקבות הקורס. מהמפקדים בקורס הבנתי שרק מכונאים ושיריונרים נשלחים להוציא רישיון על טנק. ובגלל שאצלנו בבסיס כמעט כל המכונאים פסלו מקצוע אז מפילים את כל זה עליי ורוצים לשלוח אותי להוציא רישיון. אני ממש מפחד מזה ואני ממש חושב כבר לגמור עם הכל ולבקש קב"ן שיוציא אותי מזה או שלא תהיה לי ברירה ופשוט לפגוע בעצמי. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לעבור את השירות בלי כלא ודברים מיותרים.. תודה מראש

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

עזרא שלום, קודם כל - אם אתה שוקל לפגוע בעצמך פנה לקב"ן באופן מיידי ואל תזלזל בכך. לא הגיוני שאדם יחשוב על פגיעה עצמית כדרך להתמודדות ולכן אני ממליץ בחום שתפנה לקב"ן הבסיס בכדי לקבל עזרה ממנו. הוא, אגב, מוסמך להמליץ על שינוי תפקידך או פסילת מקצועך. בהצלחה!

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני צבא