משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאפטור ממילואים עקב דום נשימה בשינה

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

פטור ממילואים עקב דום נשימה בשינה

רוע
רועי

שלום, לאחרונה התגלה אצלי דום נשימה בשינה בדרגה בינונית ואני נאלץ לישון עם מכשיר CPAP. מכיוון שאני עושה מילואים בשטח ואין גישה לחשמל באוהלים, האם אני זכאי לפטור משטח או לפטור ממילואים? תודה

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

רועי שלום, התשובה לשאלתך היא חיובית - אך על מנת לקבל אותו פטור עליך לפנות לרופא היחידה אשר סביר שיפנה אותך לרופא מומחה או לקר"פ פעילה בכדי שאלה יקבעו את הפטור ויבחנו את כשירותך למילואים. אציע לך כצעד ראשון לפנות לקצינת הקישור ביחידתך עם מסמכים רפואיים בכדי לייעל ההליכים.. בהצלחה!