חסוי

יציאה משירות צבאי אחרי 4 חודשים "דפוק"

אם אדם סיים שלוש שנים מלאות - וכבר עושה 4 חודשים בתוך הדפוק שלו נשאר לו עוד חצי שנה - והוא מעונין לצאת מצה"ל מהם התנאים שהוא יכול לקבל מהם ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שלום רב, אדם אשר משוחרר מהצבא לאחר קיצור של חודשיים נהנה מכלל ההטבות שניתנות לו. חריג לכך הוא פטור שניתן על התנהגות רעה וחמורה ובמקרה כזה כלל ההטבות נשללות... בכל אופן - נושא המענקים יכול לעמוד לבחינה של מפקד מיטב והוא וגורמי מופ"ת ואכ"א רשאים לשלול או להתיר מענק למי ששירותו תם טרם סיום שירות מלא.