קורל

התנכלות עקב הגשת קבילה

שלום רב, נשפטתי ל 10 ימי מחבוש בפועל עקב היעדרות מהשירות, לאחר בדיקת פקודת הדין המשמעתי פניתי לפרקליטות הצבאית אשר ביטלו את ימי המחבוש עקב הליך שאינו תקין, אדגיש כי פניתי אל הקב"ן אשר סירב לקבל אותי לטיפול בטענה כי המת"מ והרס"ר הורו לו שלא לקבל אותי לטיפול, במקביל הגשתי קבילה נגדם אל הנקח"ל אשר עד כה אינם עושים מאומה,הרס"ר טוען תמיד כי הנני נפקדת למרות נוכחותי בבסיס. לאחרונה נשפטתי ע"י המת"מ לכאורה על נפקדות סירבתי להישפט בפניו וביקשתי להישפט בבית דין צבאי אבקש את עזרתכם בדחיפות

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

קורל שלום רב, הפנייה שלך כוללת נושאים רבים ולמען האמת - הצלחתי להתבלבל מרוב הנושאים שעלו בה :) אבקש כי תפני למשרדי טלפונית - 03-9455551 מבטיח שנייעץ לך ונעניק תשובות מתאימות לאחר שנבין את הפנייה ואת מהותה. בהצלחה!