דניאלה

זכויות המגיעות לקצינה בקבע בהריון

אני חזרתי לקבע מהאזרחות לא מזמן אני מתכננת להיכנס להריון, האם בצבא כמו באזרחות בכדי להיות זכאית לחופשת לידה וליתר התנאים יש זמן מסויים שצריך לחלוף?? מה זכויותי באופן כללי כקצינה בהריון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

דניאלה שלום רב, כל הזכויות להם זכאית כל אישה בהריון חלות גם במסגרת הצבא. ב"אזרחות", המגבלה היחידה שיש בכל הנוגע לתקופת העסקה היא על פיטורים בהריון. אסור לפטר אישה הרה העובדת 6 חודשים ומעלה אצל המעסיק עד ליום הפיטורין. לא ניתן ללמוד מפנייתך מתי חזרת לקבע ולכמה זמן את חתומה. על מנת לבחון נושא זה מומלץ להיוועץ בעורך דין באופן פרטני! בהצלחה!