אנסטסיה

פטור מצה"ל על סעיף תת-משקל

שלום אני בת 17 וחצי ועוד מאט צריכה להיתגייס לצהל יש לי פרופיל 45 בגלל תת משקל ורציתי לדעת אים העורך דין יוכל לעזור לי להוצאי פתור מצהל דרך פרופיל רפואי ? תודה מראש.

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

אנסטסיה שלום, ראשית - יש צורך בקבלת עוד מידע לגבי נתוני גובה ומשקל. שנית, עורך דין רשאי לייצג אותך והוא יכול לעזור אם נפלה טעות בהליך התאמת הפרופיל הרפואי במקרה זה. שלישית, לגבי תת משקל, הצבא מחליט על סמך נתונים אמפיריים מה יהיה הפרופיל שיותאם. רביעית ולסיום - מומלץ להיפגש עם עורך דין לצורך בחינת מצבך באופן פרטני. את מוזמנת ליצור קשר בעניין זה. בהצלחה.