סמי

השפעת משפט על אי אמינות על הקריירה הצבאית

שלום אני קצין קישור בדרגת סגמ אתמול השאירה אותי המפקדת שלי לעבודת לילה עם כול הצוות שלי. קיבלתי אישור לצאת הביתה כאשר נסיים. עבדתי עד 20:30 ויצאתי הבייתה. ב 22:30 התקשרה אלי המפקדת עניתי לה משינה השאלה הראשונה שלה הייתה האם אניי במשרד בטעות אמרתי לה כן כשהבנתי מה אמרתי הסברתי שאני יושן וינתח תוך כדי שינה. נכון להיום היא רוצה לעלות אותי למשפט על אמינות. רציתי לדעת האם מיתן לעלות אותי למשפט כזה אמ אצא אשם האם זה יפגע לי האתיד הצבאי ומה אפשר לעשות בעניין תודה מראש סמי

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

סמי שלום, ניתן להעמיד לדין משמעתי בגין כל עניין שהוא וזה הליך שיש לגביו שיקול דעת למפקדים. לטעמי אין מקום כאן להעמיד לדין אך שוב - נתון להחלטת מפקדיך. דין משמעתי עשוי להשפיע במידה מסוימת על שירות צבאי אך לא על פי כך בלבד יוכרע גורלך. בהצלחה.

סמי

כמו שאתם יודעים סעיף אמינות הוא סעיף חמור במיוחד לקצין השאלה היא האם במיקרה ואני אצא אשם במשפט עתידי בצבע הסתיים?