משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאקבלת פטור מגיוס עבור בני הנמצא בדיכאון

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

קבלת פטור מגיוס עבור בני הנמצא בדיכאון

רות
רותם

שלום לך. בני בן ה19 לפני כשנתיים חווה מוות של חבר קרוב ונכנס לדיכאון קשה.. הוא לא מוכן לקחת שום עזרה ומצבו הולך ומדרדר.. מה שבטוח שלצה''ל הוא לא יכול להתגייס. לפני כשנתיים הוא עבר לגור במוסקבה.. ועשו לו צו עיכוב יציאה מהארץ.. אני מאד רוצה שיבא לבקר בחנוכה את המשפחה והוא לא מוכן להגיע כי הוא לא מעוניין להתקע הארץ. אני מדגישה שמצבו הנפשי רע מאד! הוא אינו לוקח שום כדורים וכיו''ב.. מה אנחנו יכולים לעשות כדי להוריד את הצו באפן דחוף.. ובהמשך לעשות פטור.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש! רותם.

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

רותם שלום רב - מחר יצרו עימך קשר ממשרדי בהתאם לפרטי ההתקשרות שהשארת בכדי לבחון איך ניתן לסייע לכם. ערב טוב.