משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

פריצת דיסק

רונ
רוני

שלום, התגייסתי בריא עם פרופיל 97. עשיתי טירונות צבאית ושירתי כלוחם. במהלך השירות יצאתי לקצונה ועכשיו אני קצין בקבע. לפני שנה התחילו לי כאבי גב חוזרים ונשנים. לאחרונה עשיתי צילום ובדקתי את פשר הכאבים וגילו לי פריצת דיסק. אני מעוניין לתבוע את הצבא על פציעתי שללא ספק נגמרה במהלך השירות, אך יחד עם זאת אני מעוניין להישאר בצבא, בקבע ולהרוויח את המשכורת שעליה חתמתי. אשמח לייעוץ- האם ניתן לתבוע את הצבא ולהישאר בצבא? האם חוקי שבשל הורדת הפרופיל תרד המשכורת שלי? האם אני זכאי לאחוזי נכות? ושאלה אחרונה- האם יש סיכוי שישחררו אותי מהצבא על פרופיל 24? תודה רבה.