משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבא20 ימים בכלא 6 לחייל במת"ק

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

20 ימים בכלא 6 לחייל במת"ק

יעל
יעל

עו"ד עידן דביר שלום רב, בעלי במת"ק, סייר בגבול לבנון, נשפט ל-20 יום בכלא 6 בעקבות תאונה בין רכבי צבא. (העניין לא הגיע למצ"ח) המצב הזה, שהוא בכלא גורם לנו לאבד את המשכורת החודשית שלו- מה שיגרור אותנו לחובות (שכירות, הלוואה בנקאי ועוד...) האם יש למי לפנות בעניין? מהכלא אין לו למי לפנות וכבר הגיש בקשה כתובה מתוך הכלא לפני כשבוע ולא נענה עדיין..כל יום שעובר זה רק מוסיף לנו נזק. את הנזק נספוג להרבה יותר מ-20 יום!!! (...והנזקים הם לא רק כלכליים..) אני מאד מתוסכלת מהמצב..אני עם ילדה קטנה בבית גרה לבדי בצפון ללא שום עזרה. בד"כ בעלי סוגר 7 בסיס ו-3 ימים בבית וממש כשהיה צריך להשתחרר הביתה הכניסו אותו לכלא, מה שאומר שאני וביתי לא נראה אותו כחודש ימים. האם בתוך המשפט הצבאי לא לוקחים בחשבון את מצבו המשפחתי והכלכלי של הנשפט? תוכל לייעץ לי למי ניתן לפנות בנידון?