משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאאפשרות חזרה לשירות ולמסלול עתודאי אחרי השחרור מצה"ל

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

אפשרות חזרה לשירות ולמסלול עתודאי אחרי השחרור מצה"ל

ע
ע

שלום השתחררתי לפני כשנה וחצי מצהל בגין התנהגות،רציתי לדעת אם זה אפשרי לחזור לשירות ואם זה בכלל אפשרי לחזור למסלול עתודאי כי אני כרגע נמצא במסגרת לימודים ،תודה מראש

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

לאחר שנה וחצי סיכוייך לחזור לשירות קלושים.. אך לכל כלל יש חריג - השאלה אם תהיה מוכן להתאמץ ולהשקיע משאבים רבים בניסיון להתגייס.