משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאפניה בכתב לדרגים שונים בחר''פ ועוד, למי ולאן פונים?

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

פניה בכתב לדרגים שונים בחר''פ ועוד, למי ולאן פונים?

יוס
יוסי

לעו''ד דביר שלום. לצערי נואשתי לחלוטין מפניות לפר''ח בנוגע להתנהלות לא סבירה לכאורה של חר''פ ואני מעוניין לפנות תחילה בכתב, כראוי, אל דרגים בכירים. מה לדעתך עדיף: האם פניה אל יועמ''ש מקרפ''ר או ישירות אל רמ''ח יעת''ק בפרקליטות הצבאית? מהו שמו של יועמ''ש מקרפ''ר ומהו הד''צ לפניה אליו? האם סא''ל תמר דבורי עדיין רמ''ח יעת''ק בפרקליטות הצבאית ומהו הדואר הצבאי לפניה בכתב לשם? כמו כן אבקש לדעת באם תא''ל יצחק קרייס הוא עדיין קרפ''ר ומהו הדואר הצבאי לפניה אליו. אבקש ,במידת האפשר , את תגובתך בהקדם.בתודה מראש. יוסי.

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

יוסי שלום רב, אני יכול לומר לך כי סא"ל תבורי מעולם לא הייתה בתפקיד רמ"ח יעח"ק בפרקליטות הצבאית וכי ללא קשר לכך הרי שלפרקליטות הצבאית ולקרפ"ר ניתן לפנות באמצעות פרטי ההתקשרות המופיעים באתר האינטרנט האזרחי. אינני יכול, לצערי, מסיבות שונות, למסור שמות בעלי תפקידים בצה"ל. ברור שתוכל למצוא בחיפוש באינטרנט את שמות בעלי התפקידים הנחוצים לך. אני מבקש את סליחתך על שלא אוכל להשיב.