משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאבעייה בתהליך הגיוס - אצל הקב"ן רשום שהייתי מאושפזת בעבר אבל זו טעות

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

בעייה בתהליך הגיוס - אצל הקב"ן רשום שהייתי מאושפזת בעבר אבל זו טעות

יפע
יפעת

לעו"ד דביר שלום, אני כרגע נמצאת בתהליך הגיוס שלי לאחר שכבר אישרו לי את הדח"ש בעקבות מכינה קדם צבאית וברצוני לשרת בצבא לאחר מכן. זימנו אותי לקב"ן לפני שבוע אשר אמר לי כי נרשם אצלם במחשב כי הייתי מאופזת בעבר. הדבר לא נכון בהחלט וקרתה אי הבנה גדולה. הקב"ן עכשיו שלח אותי לאבחון נוסף אצל פסיכיאטר צבאי אשר נועד למדוד את כשרותי לשרת בצבא. אני לא יודעת מה לעשות כיוון שאני פוחדת כי הפסיכיאטר יקבע כי אני לא כשירה לשרת בצה"ל והכל בעקבות אי הבנה ופירוש לא נכון של דברי. אשמח אם תוכל לעזור לי לפתור את המצב ואכן להשלים את תהליך הגיוס שלי. תודה רבה מראש ויום טוב.

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

יפעת שלום רב, בנוגע לעניינך - אצור איתך קשר באמצעות משרדי ונפעל יחד לבחינת מצבך האישי. באופן כללי אומר לך כבר כעת כי לעיתים אכן יש טעויות בצה"ל חלקן נעשות לאור בלבול ו\או טעויות אנוש, אין ספק שאינך צריכה לשלם על כך מחיר כלשהו ובמיוחד הדבר נכון כאשר יש לך מוטיבציה רבה לשירות. בהצלחה!