משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאקיבלתי פטור מגיוס בגיל 18 על סעיף עודף בנות והפטור בוטל כשהייתי בת 19 מבלי שעידכנו אותי על כך

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

קיבלתי פטור מגיוס בגיל 18 על סעיף עודף בנות והפטור בוטל כשהייתי בת 19 מבלי שעידכנו אותי על כך

איר
אירה גיידמקין

שלום, אני משטמת מצהל כבר 5 שנים ולאחרונה התחתנתי (לפני חודש) יש לי תעודת נישואין ואני מעודכנת במשרד הפנים כנשואה. רציתי לשלוח לצה״ל את המסמכים אך הם מסרבים שאשלח להם ודורשים ממני להגיע. אינני מוכנה להגיע מכיוון שאז הם יכניסו אותי לכלא. רציתי לדעת אם יש דרך שאוכל לקבל פטור מבלי להיכנס לכלא, כמובן שאצטרך עורך דין אך רציתי לדעת אם זה אפשרי באופן וודאי? חשוב לי לציין כי לא התגייסתי מכיוון שלא יצרו איתי קשר מעולם ורק מלפני שנתיים משטרה צבאים הגיעה לבית של ההורים שלי באמצע הלילה וחיפשה אותי שם. מעולם לא ברחתי או התחבאתי, בכלל לא חשבתי שאני אמורה להתגייס. קיבלתי פטור גיל 18 על עודף בנות (המסמך נעלם ממזמן) אך הוא הסתיים הגיל 19 מבלי שאהיה מעודכנת בכך. אשמח ליעוץ. ערב טוב.

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

היי אירה - לפי סיפור המקרה שלך יש הרבה מאוד מה לעשות! אשמח שנקבע פגישה ונטפל בעניינך כמה שיותר מהר! בהצלחה!