משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאהשתמטות עקב מצבה הבריאותי של האם וחתונה

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

השתמטות עקב מצבה הבריאותי של האם וחתונה

ליא
ליאור

שלום רציתי להתייעץ איתך .. תאריך הגיוס האחרון שלי היה ה10.6.14 הגשתי מסמכים עקב מצבה הבריאותי של אמי ולא התייחסו אליי כלל לפני כחודש התחתנתי ושלחתי להם את המסמכים אך זה לא מעניין אותם הם רצו שאגיע הגעתי אליהם היום והיא אמרה לי שאני צריכה להתגייס להישפט ואחרי זה להיות בשירות סדיר אך לפי החוק אי אפשר לגייס אישה נשואה

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

ליאור שלום אכן יש עלייך חובה להסדיר את מעמדך מול הצבא. אם התחתנת אז סביר שלאחר משפט ייסגרו את ההיעדרות שלך ותשוחררי מהצבא בגין נישואייך. כמובן - בהנחה שהנישואין הם כחוק ומקובלים במדינת ישראל :) בהצלחה!