משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאהשתמטות מהצבא חודשיים לפני החתונה

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

השתמטות מהצבא חודשיים לפני החתונה

יעל
יעל

הגיוס שלי היה ב21-1-15 , ולפני הגיוס שלי הודעתי להם שאני מתחתנת בחודש מרץ . שלחתי להם את כל המסמכים המעידים על החתונה אבל הם טוענים שהם לא קיבלו את זה , סיבת ההשתמטות שלי היא מכיוון שחודש וחצי אחרי אני כבר מתחתנת . שאלתי היא אחרי כמה זמן המשטרה הצבאית מגיעה בדרך כלל.? אני פשוט לא ישנה בלילות מרוב פחד !! ומה העונש הצפוי לי ... תודה

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

יעל שלום רב, לאור מכלול הנסיבות שציינת - אני סבור כי אינך צפויה לענישה גבוהה או משמעותית וכי מרבית הסיכויים שתישפטי על ידי קש"ב (קצין שיפוט בכיר) במיטב או בכלא. אמליץ לך שלא למשוך את היעדרותך וכי תפעלי להסדרת הנושא בהקדם. לגבי נהלי משטרה צבאית - באופן תיאורטי רשאים להגיע אלייך מיום תחילת ההיעדרות - בפועל הם אינם מגיעים בתחילת ההיעדרות ממש ולוקח זמן עד שיגיעו לחפש אחרייך בכתובתך (פרק הזמן תלוי גם בבסיס מ"צ שאמור לבצע את החיפוש לפי מקום מגורייך וכן הדבר תלוי בעומס משימות בבסיס המ"צ ושיקולים אחרים נוספים). בהצלחה!