משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאסטטוס עריק בקו"ם חי בפחד ולא מתפקד

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

סטטוס עריק בקו"ם חי בפחד ולא מתפקד

בדו
בדוי לבנתיים

שלום, שוחררתי מהכלא הצבאי (09.11.14) לאחר השתמטות ומאז אני בבית חיי בפחד ולא יכול לעשות כלום. רופא אני לא יכול לראות, עבודה אני לא יכול לעבוד, רשיון לא יכול לעשות (קיבלתי מתנה ליום הולדת מימון לרישיון), מעולם לא עליתי על מדים חוץ מבכלא כמובן שגם שם הייתי עם ג'ינס מתחת בלי שידעו אז כרגע אני בסטטוס עריק בק"ום. אני משתגע מהחוסר מעש ואני צריך לעזור לאמא בפרנסה (גרושה ויש לי אח קטן), אמא שלי ביקשה ממני לעזור לה ואני לא יכול לעשות כלום. אני גם לא יוצא לקנות אפילו חלב בפחד שיחכו לי בחוץ מהצבא. קבעתי תור לפסיכיאטר אזרחי ב'תחנה לבריאות הנפש, מלה' שזה חינם בתקווה לקבל המלצה לשיחרור אבל לא חוזרים אליי למרות שהתקשרתי כמה פעמים ואמרו שיחזרו אליי. הבעיה העיקרית שלי זה שאני צריך לעבוד וכמה שיותר מהר אין לי זמן לכלא ואין לי זמן יותר לא לעשות כלום. רציתי לדעת אם אתה בתור עורך דין יכול לעשות משהו כדי להשפיע על המצב.. אני לא עושה צבא.

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

למקרה כפי שתיארת אין תחליף מלבד פגישת יעוץ.. במהלכה תוכל לשוחח עם עורך דין ולקבל מידע ותשובות מתאימות יותר למצבך.