יולי

עזרה לחיילת שנעצרה בקריה בעניין הקשור לנשק

שלום רב, אני צריכה עזרה דחופה אני נמצאת בביקור בישראל (גרה בLA). הייתי אמורה לאסוף את אחותי ג'ואנה הבוקר מהיחידה שלה ליד הקריה בעזראלי, היא משרתת ביחידה סודית מאוד, אבל מהבוקר נותק איתה הקשר והטלפון שלה לא זמין. התקשרתי הרגע לחברה שלה מהיחידה והיא מספרת שעצרו את אחותי בלילה ולקחו אותה ליחידה של מצח ביפו. כמראה שהיה שוטר סמוי ביחידה שלה כבר כמה שבועות והוא עצר אותה בעניין שקשור לנשקים של הקריה. אני לא מתפקדת. מה לעשות ? יש דרך לעזור לה ? החברה שלה אמרה לי דחוף להביא לה עורך דין, אין לי בעיה לממן אבל אני לא יודעת מה לעשות, הצבא לא נותן עורך דין ? עזרה בבקשה

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

יולי - נא פני למשרדי כמה שיותר מהר ! 03-9455551

אנונימית

אל תילחצי. אני גם נעצרתי במצ"ח לפני שנתיים. יש סנגוריה צבאית שנותנת ייצוג בחינם, חבל על הכסף שלך ושל אחותך. שני

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

שני - ראשית - יש פתרון של סנגוריה צבאית אך לעיתים בחקירות מורכבות כדוגמת חקירות המתנהלות בבסיס הימל"ם ביפו וכשמדובר בחיילת עם סיווג ממשרד הביטחון ראוי ובהחלט יש מקום לשקול ייצוג פרטי.