משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאשינוי בשעות עבודה גורם לחיילים במחלקה להרגיש מושפלים

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

שינוי בשעות עבודה גורם לחיילים במחלקה להרגיש מושפלים

צבי
צבי

שלום עידן, אני משרת בקריה בתור פקיד לצד מספר קטן של חיילים מלשכות באותה מחלקה. הבכירים בקומה דורשים מכל החיילים שכל יום יבוא חייל בשעות מוקדמות (6:00) כדי לפתוח לכולם את הכספות. ולעזוב באותו יום כשאחרון הבכירים יוצא מהקומה לרוב (22:00).אני ועוד 4 חיילים (יש בעיות כ"א חמורות). היעילות שלי נפגמה והיא באותה מצב כמו המוטיבציה שלי לשרת. על הרצפה. אין חייל ביחידה הזאת שלא ראה קבן. וגם כשיש חופשים דורשים מאיתנו לבוא. אנחנו מרגישים מנוצלים בצורה שפלה ומשפילה. יש משהו לעשות נגד זה?

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

צבי שלום, בעיקרון אני מבין את מצוקתך ומצוקת החיילים המשרתים איתך. תנאי שירות, גם אם יומיות הם כאלה שבסמכות מפקדים לשנות ולקבוע שעות בהן הנכם נדרשים להימצא ביחידה. אני מציע לכם להתאגד ולהגיש קבילה על המצב שנוצר ביחידתכם ולשוחח עימי לאחר מכן.

RE:RE:
צבי
צבי

לדעתך יש לנו קייס?

RE:RE:RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

מאוד קשה לדעת מבלי שבחנתי את הדברים באופן מלא. אך בהחלט יש מקום לבחון זאת על ידי גורם מוסמך. בהצלחה!