רונית תמיר

הוצאת בת יחידה להגנ"ש

שלום, אני אמא לבת יחידה ולפני זמן מה בישרו לה שהיא יוצאת להגנש. אמרו לה שהפקודה השתנתה ושכן ניתן לה לצאת להגנש למרות היותה בת יחידה. ההגנש אמור להיות באזור ירושלים בשטחים שלא מוגנים. המצב כיום במיוחד באזורים אלו לא מבשר טובות. המצב הבריאותי שלי עקב ההגנש הזה לא טוב. אף אחד לא יכול להבין תחושות ופחדים של אמא לבת יחידה, מה ניתן לעשות בנוגע לדבר?

item.Author מנהל הפורום עו"ד עידן דביר

ניתן להמציא מסמכים למפקדיה של בתך לגבי מצבך הרפואי והאישי - הם יהיו רשאים לשקול אי הוצאת בתך למשימה בגלל נושאים אלה אך אין עליהם חובה לעשות כן.