משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני צבאהשתמטות מהצבא עקב בעיות רפואיות מגיל צעיר

מנהלי הפורום

עו"ד עידן דביר

עו"ד עידן דביר

עורך דין עידן דביר מתמחה בדין הצבאי על רבדיו השונים ועוסק בכל תחומי המשפט הצבאי לרבות משפט צבאי-פלילי, דין משמעתי, משפט מנהלי והליכי גיוס לצה"ל. בעברו, שירת במגוון תפקידים בפרקליטות הצבאית ובהם גם כסנגור צבאי. עו"ד דביר הינו בעל אישור ייצוג בבתי הדין הצבאיים ובפני ועדות וגורמי צבא שונים. עד היום ייצג למעלה מאלף חיילים, נגדים וקצינים במגוון עבירות צבאיות – עבירות העדר מן השירות (השתמטות, נפקדות, עריקות), עבירות נשק, עבירות סמים בצה"ל, עבירות תעבורה צבאיות, עבירות ביזה ועבירות מבצעיות, התעללות ושררה כלפי פקודים, וכל שאר העבירות הפליליות המובהקות.

קביעת פגישה
0539374030
חזרה לפורום

השתמטות מהצבא עקב בעיות רפואיות מגיל צעיר

סונ
סוניה

שלום, אני משתמטת מהצבא מחודש אוקטובר עקב בעיות רפואיות מגיל קטן אך הצבא רואה אותי ככשירה לגיוס עקב שאין לי הבחנה רפואית ברורה, לא נמצא עד היום מדוע יש לי אירועים נוירולוגית ועדיין היום אני נמצאת במעקב. וידוע לי שאם אני אתגייס יחזור לי הבעיות כי אסור לי חיים אגרסיבית אלא רגועים לא מתחים . טופלתי אצל עורך דין אמר לצאת על נפשי הייתי בנוסף אצל פסיכיאטר אשר כתב במכתבו שהוא ממליץ פרופיל 21. הצבא קיבלה את המכתבים שנשלחו אך אין התקדמות והמצב נתקע. לכן אם קיים רעיון להתקדמות או תהליך שצריך לעשות אשמח לשמוע לקבל עזרה.

RE:
עורך דין עידן דביר
עורך דין עידן דביר

סוניה שלום - אני חושב שיהיה טוב שתגיעי לפגישה עימי עם המסמכים מהפסיכיאטר. נשמע לי תמוה שהמליצו לך פרופיל 21 ובכל זאת תאריך הגיוס שלך עדיין עומד בתוקפו ואת משתמטת.